Vind je biofeedback therapeut 

    

   Een (incompleet) overzicht van toepassingen met biofeedback:

   • overspannenheid en hyperventilatie (stressmeting, hartcoherentie-verbetering, ademtraining, verminderen hartkloppingen, spanningsvermindering door zelf beïnvloeding van transpiratie en temperatuur)
   • burnout (stressmeting, ademverbetering)
   • spanningshoofdpijn (emg of spierspanningsmeting, ademhaling)
   • verhoogde bloeddruk (hartcoherentie-verbetering)

   Lees meer over de toepassingen

   Als jij een ook een biofeedback therapeut of coach bent die met bio- of neurofeedback werkt of wilt gaan werken is het voordelig om lid te worden van deze vereniging.

   Leden van de biofeedbackvereniging staan vermeld op de website en het kaartje van de biofeedbackvereniging met hun vestiging en specialisatie. Daardoor zul je zeker beter gevonden gaan worden

   Lees meer over het lidmaatschap 

   Biofeedback therapeut

   Sophie spreekt met Pieter Holtland; een psychosomatisch fysiotherapeut die vanuit lichamelijke klachten kan achterhalen of ze veroorzaakt worden door stress.

   Bekijk deze aflevering 

   Biofeedback therapeut

   Studenten hebben steeds vaker psychische klachten, zoals een burn-out. Een gezamenlijk actieplan moet het welzijn van de studenten verbeteren. Een heel goed idee, zegt studente Jip, die zelf een burn-out heeft gehad. “Veel oudere generaties hebben het idee dat wij studenten niet weten wat werken is. Dat we sneeuwvlokken zijn.”

   Lees meer