Fanny Stempher-Westra (Psychologenpraktijk Charoëla)

Psychologenpraktijk Charoëla (=geluk of vreugde) is een eerste en tweedelijnspraktijk gespecialiseerd in kinderen en jeugdigen.

Behalve uitgebreid diagnostisch/ psychologisch onderzoek (hypothesetoetsend en indien mogelijk met diagnose volgens DSM V), bestaat er de mogelijkheid tot individuele therapie. Behandelmethodieken: Reattach-therapieEMDR-behandeling, medische hypnose, oplossingsgerichte therapie, cognitieve therapieschrijftherapie, runningtherapie, biofeedback-stressprofielmeting en -therapie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van groepsbehandeling en E-health-behandelingen (bijv. Write junior, Karify).

Er is binnen deze praktijk specifieke aandacht voor adoptieproblematiek, vroege traumatisering, ontregeld stresssysteem, (chronische) onbegrepen lichamelijke klachten, conversieklachten, ontwikkelingsstoornissen en stemmingsproblematiek.

Psychologenpraktijk Charoëla verzorgt de 3 daagse basisopleiding tot ReAttach-therapeut (en is bezig met het ontwikkelen van bijscholingen op het gebied van hechting, hypnotherapie en stressregulatie/biofeedback).

Tenslotte bestaat de mogelijkheid om SUPERVISIE te volgen (o.a. in het kader van de aantekening diagnostiek (BAPD) en opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG en kinder-& jeugdpsycholoog NIP). Ik ben NIP-erkend supervisor op bovengenoemde terreinen. Daarnaast zijn supervisietrajecten in het kader van SKJ-herregistratie en ReAttach ook mogelijk.

                                                              ‘Geluk moet je soms een beetje helpen!                           

 

  • Adres: Bremstraat 10
  • Stad: Barchem
  • Postcode: 7244 BL
  • Provincie: Gelderland
  • URL: https://www.charoela.nl
  • Telefoonnummer: 06-42970846